Здравейте,колеги днес след като си смених задните накладки педала на спирачките започна да пропада.Трябва да ''напомпам" на педала за да мога да спирам.Апаратите ги свалях за да мога да върна буталата,после обезвъздуших ,но педаласе държи все едно има въздух в системата.Моля дайте някой съвет благодаря предварително
Известие
Collapse
No announcement yet.
След смяна на накладки
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от nedko87 Покажи съобщениеЗдравейте,колеги днес след като си смених задните накладки педала на спирачките започна да пропада.Трябва да ''напомпам" на педала за да мога да спирам.Апаратите ги свалях за да мога да върна буталата,после обезвъздуших ,но педаласе държи все едно има въздух в системата.Моля дайте някой съвет благодаря предварителноsigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
-
Забравих да напиша колата е 1.8 8к без ABS
---------- Post added at 18:26 ---------- Previous post was at 18:22 ----------
Буталата ги върнах с въртене за това свалях апаратите,няма следи от омасляване и маркучите са здравиГост това е човек ,който идва да пие кафе а ти изпива всичката ракия
Comment
-
Ако са ти набраздени старите дискове и с ръб е нормално педала да ти е по-мек докато се огризат новите накладки по тяхЗа всеки случай може да пробваш да я обезвъздушиш пак, аз като откачам маркучи ги запушвам с тапички, иначе текат и се налапва системата с въздух и става по-голяма играчка.
sigpic
Comment
-
Дисковете имат много малък ръб аз маркучите ги бях дигнал нагоре така,че неможе да е глътнало въздух.Възможно ли е в самия апарат да има въздух,който не мойе да се изкара през пробкатаГост това е човек ,който идва да пие кафе а ти изпива всичката ракия
Comment
-
Първоначално публикувано от nedko87 Покажи съобщениеДисковете имат много малък ръб аз маркучите ги бях дигнал нагоре така,че неможе да е глътнало въздух.Възможно ли е в самия апарат да има въздух,който не мойе да се изкара през пробкатаsigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Megadet Покажи съобщениеПробвай отново с обезвъздушаване!
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
А има ли някаква особеност обезвъздушаването при 155-цата с АБС?
Питам понеже снощи ми се спука спирачен маркуч на предно дясно колело и докато се прибера нивото в казанчето падна доста.
Днес смених маркуча, но не се размина с обезвъздушаване само на дясното колело.
Вероятно помпата е засмукала въздух и сега трябва да се обезвъздушава цялата система.155 1.8 8v TS & FZR 600
Comment
-
Първоначално публикувано от nedko87 Покажи съобщениеОткачени от маркучитеАR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS
Comment
Comment